Četiri činjenice koje odlikuju Vilu Mikicu i njezine djelatnike

Svako turističko odredište ima svoje prednosti i želi ih višestruko istaknuti. Budući da se nalazimo u samom srcu prekrasnog Splitalokacijski smo i više nego određeni. Upravo stoga, odlučili smo pažnju posvetiti detaljima koji možda i nisu standardni dio ponude svakog hostela. Ulaganjem u naš odnos i vaše uživanje vidimo kao jedini način pružanja turističke usluge. Ponosni smo na sljedeće odlike Vile Mikice:

1. Ljubazno osoblje – Pitajte nas! Bez obzira radi li se o spremačici ili manageru Vile, budite slobodni pitati sve što vas zanima. Interno ili u suradnji s našim partnerima potrudit ćemo se dati odgovor na svako vaše pitanje ili želju.

2. Prijevoz od – do zračne luke – Stižemo po vas! Dolazite li k nama iz zračne luke Split budite sigurni da ste nam to ranije i javili. Netko od tima Vile Mikice osigurat će vam ugodan prijevoz koji će biti samo početak vaše idealnog boravka u Splitu.

3. Doručak – Dobar tek! Osoblje kuhinje pokušava redovito osvježiti izbor jela na doručku kako biste svaki dan bili puni energije te spremni istražiti nova odredišta Splita i okolice. Doručak je besplatan uz svako noćenje, a na vama je samo probuditi se na vrijeme!

4. Pomoć u organizaciji vaših ideja – Nema problema, samo izazovi! Budući da radimo u dinamičnim uvjetima s čestim izmjenama gostiju spremni smo na najrazličitije oblike zahtjeva ili mogućih ideja koje gosti mogu imati. Realizacija ideja u našem aranžmanu uvijek je nešto novo, a naš najveći uspjeh je gost koji se vraća.

Javite nam vaše mišljenje ili potencijalne potrebne informacije. Dostupni smo na Facebooku, Twitteru, Google Plusu te Instagramu, a posebno cijenimo vaš komentar nakon boravka u Vili Mikici!!