Posjetite Split u vrijeme Adventa i Nove godine

Kako nam se bliži blagandsko razdoblje, a Split zimi ostavlja poseban dojam, pripremili smo dvije ponude.

Prva ponuda je za Advent u Splitu koji je poseban baš kao i Split. Nezaobilazna destinacija mnogih svjetskih putnika, zimi se pretvara u istinsku magiju carskog Mediterana.

Što Vas očekuje na Adventu u Splitu?

Carski provod u carskom gradu Split se ne može zamisliti bez svojih simbola. Na spomen Splita, lepršaju prizori splitske Rive, Dioklecijanove palače, niza kafića i taverni, bijelih kaleta i raskošnih kamenih starih villa na obali iz kojih se dan danas suši čisto i mirisno rublje kao zorni prikaz bujanja gradskog života. Splitska dolce vita otjelovljena u ljepoti arhitekture i kamenih palača, mirisnih vrtova i bijelih kamenih svodova, svoju puninu dosegne zimi kada grad okupan morem i zubatim suncem, raširi svoja drevna vrata posjetiteljima da ih uvede u čaroliju Adventa.

Ponuda uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u sobama hostela Vila Mikica, besplatan doručak i prijevoz s autobusnog i željezničkog kolodvora do hostela sve za 2 osobe.

Druga ponuda je za doček Nove godine u Splitu gdje je pripremljen vrhunski program dočeka na Rivi te se nadovezuje se na adventski šušur u gradu koji će tome prethoditi. Pjevačica Sara Renar otvorit će program na Rivi, nastavit će ga poznati splitski bend TBF, a nakon vatrometa slijede legende hrvatskog rocka Psihomodo pop, te za kraj clubbing program s DJ-om Perom Fullhouseom.

Ova ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobama hostela, besplatan dalmatinski doručak i prijevoz s autobusnog i željezničkog kolodvora do hostela.

Provjera slobodnih termina i mogućnosti besplatnog parkinga na 021 489 732 ili na web stranici hostela.

Ako se tek sada upoznajete s Hostelom „Vila Mikica“, trebate znati da se nalazi u centru grada Splita na samo 100 koraka od najpoznatije pješčane plaže u Hrvatskoj, plaže Bačvice. Okružen je parkovima, zelenilom i mirisom Mediterana, a udaljenost od splitske Rive i Dioklecijanove palače je desetak minuta lagane šetnje.

Izaberite po svom guštu: višekrevetne spavaonice sa zajedničkom kupaonicom* ili 2 – krevetne sobe s privatnom kupaonicom** u kojoj se nalazi 6 tuš kabina, toalet i sve drugo potrebno za vaš čisti i mirisni odmor. Čeka vas i besplatan WI-FI i pristupačne cijene.