Sobe

TWC 1/1
SOBA GRGUR – Ako primite Grgura za palac i zaželite nešto, želja će vam se ispuniti.
Grgur je jednokrevetna ugodna i mirna soba smještena na vrhu hostela s kupaonicom, klimom, TV-om, pristup do sobe je spiralnim stepenicama. Savršena je za samce koji najviše uživaju u mirnom odmoru.

Više informacija

SOBA DUJE – Dok spavate, neka vas štiti Sv. Duje, zaštitnik grada Splita.
Duje je jednokrevetna ugodna i mirna soba smještena na vrhu hostela s kupaonicom, klimom, TV-om, pristup do sobe je spiralnim stepenicama. Savršena je za samce koji najviše uživaju u mirnom odmoru.

Više informacija

TWC 1/2
SOBA MARMONT – Prošetajte Marmontovom, najljepšom splitskom ulicom.
Marmont je dvokrevetna ugodna i mirna soba s kupaonicom, klimom, TV-om, smještena u prizemlju hostela. Savršena je za prijatelje ili parove koji najviše uživaju u privatnosti ili romantičnom odmoru.

Više informacija

SOBA DIOKLECIJAN –Znao je car kako se živi carski.
Dioklecijan je dvokrevetna ugodna i mirna soba s kupaonicom, klimom, TV-om, smještena na 1. katu hostela. Savršena je za prijatelje ili parove koji najviše uživaju u privatnosti ili romantičnom odmoru.

Više informacija

TWC 1/3
SOBA DALMATINER – Pas koji je dobio ime po Dalmaciji.
Dalmatiner je ugodna i mirna trokrevetna soba skupaonicom, klimom, TV-om, smještena u suterenu hostela. Savršena je za omanje društvo prijatelja ili obiteljis jednim ili dvoje djece.

Više informacija

SOBA KLAPA –„Piva klapa ispod volta.“
Klapa je privatna ugodna i mirna trokrevetna soba s vlastitom kupaonicom, klimom, smještena u suterenu hostela. Savršena je za omanje društvo prijatelja ili obitelji s jednim ili dvoje djece.

Više informacija

VIŠEKREVETNE SPAVAONICE
SOBA RIVA – Glavna gradska šetnica, mjesto gdje se zastaje u ćakuli s prijateljima ili sjeda na kavu.
Riva je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena u prizemlju hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak.

Više informacija

SOBA POLJUD – Gradski stadion poznat i pod nazivom „Poljudska ljepotica.“
Poljud je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena u prizemlju hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak. Spavaonicu Poljud krasi i veliki sunčani balkon s pogledom na more.

Više informacija

SOBA BAČVICE – Najpoznatija splitska plaža Bačvice, tu odmah pod našim prozorom.
Bačvice je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena na 1. katu hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak.

Više informacija

SOBA PICIGIN – Picigin je začet u Splitu, i smatra ga se “najsplitskijim” sportom.
Picigin je klimatizirana spavaonica s više kreveta smještena na 1. katu hostela, obasjana suncem i vedrinom. Gostu je na raspolaganju prostrana zajednička kupaonica sa 6 tuš kabina, toaletima i svim drugim potrepštinama za mirisan i čist boravak. Spavaonicu krasi jedan mali i jedan veliki osunčani balkon s pogledom na more.

Više informacija

OSTALE INFORMACIJE:
Check-in (prijava) – 14.30 – 21.30 h
Check-out (odjava) – 7.00 – 10.00 h

Napomene:
Molimo vas da imate na umu da plaćanje mora biti izvršeno prilikom prijave. U trenutku prijave osoblje hostela zahtjeva vašu putovnicu ili osobnu iskaznicu na uvid.
Hostel ne odobrava rezervaciju za goste mlađe od 18 godina, osim u pratnji roditelja, skrbnika ili druge odrasle osobe.

Prilikom rezervacije 10 i više osoba mogu se odobriti dodatni popusti.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hostelu.

Cjenik smještajnih usluga u hostelu “Vila Mikica”